Kapr na sardelích

Ingredience:

4 porce kapra
sůl
citron
sardelovou pastu
80 g másla
40 g cibule
20 g strouhanky
10 g mouky
1/3 l kysané smetany

Postup:

Porce kapra nařízneme na masité straně ostrým nožem. Do každého zářezu vložíme kousek citronu bez jader, porce osolíme a složíme do pekáče na nadrobno nakrájenou a na másle usmaženou cibuli. Každou porci potřeme sardelovou pastou, posypeme jemnou strouhankou a dáme na 20 minut péci. Při pečení kapra podléváme. Pak maso urovnáme na mísu, šťávu zaprášíme moukou, podusíme a zalijeme kysanou smetanou. Procezenou omáčku nalijeme na kapra.

Shrnutí receptu
recipe image
Recept na
Kapr na sardelích
Autor receptu
Zveřejněno
Doba přípravy
Doba pečení
Celkový čas

Mohlo by se vám líbit...