Datlové kopečky

Ingredience:

125 g másla
200 g ovesných vloček
250 g datlí
2 vejce
100 g moučkového cukru
1 vanilinový cukr
1/2 kávové lžičky prášku do pečiva

Postup:

Rozpuštěné máslo smícháme s ovesnými vločkami a necháme znovu ztuhnout. Datle vypeckujeme a nadrobno nakrájíme. Utřeme vajíčka s cukrem, vanilinovým cukrem a práškem do pečiva. Přidáme datle, vločky a pečlivě promícháme. Dvěma kávovými lžičkami tvoříme hrudky, které klademe na vymaštěný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Shrnutí receptu
recipe image
Recept na
Datlové kopečky
Autor receptu
Zveřejněno
Doba přípravy
Doba pečení
Celkový čas

Mohlo by se vám líbit...