Anglické suchary

Ingredience:

6 bílků
200g krystalového cukru
200g hladké mouky
100g lískových oříšků
100g mandlí

Postup:

Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme (na 180°C) dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky (3 mm), poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.

Shrnutí receptu
recipe image
Recept na
Anglické suchary
Autor receptu
Zveřejněno
Doba přípravy
Doba pečení
Celkový čas

Mohlo by se vám líbit...